Åpningstider:
Man - Fre: 8:30-16:30  
Lørdag:    Stengt
 
Fredag 06.05 stenger vi kl. 15:00


 
pinderud@pinderud.no
 
tlf: 22 19 79 20
Adresse:
Kjølberggt. 9
Postboks 2912 Tøyen
0608 OSLO
se kart

  

Historien om forretningen vår

Oslo firmaets historie går tilbake til 1934 da Henrik Pinderud overtok firmaet der han arbeidet, og fortsatte i eget navn. I 1946 tok han opp en venn som kompanjong, og navnet ble Pinderud & Sørensen. Sverre Sørensen døde i 1956, og etter det har firmaet vært i Pinderud-familiens eie. Opp igjennom firmahistorien har vi solgt alt fra brannslukningsapparater, tannpasta, nødraketter, gulvmatter og til og med vin.

Verktøy har allikevel vært firmaets hovedprodukter, og i dag er elektroverktøy og trebearbeidingsverktøy det sentrale. Med merkene Makita, Bosch, CMT, Piher, Kirschen, Mirka, Tecos, DeWalt, Stanley, Angle Design, dekker vi et vidt spekter innenfor det beste av kvalitet på markedet. I tillegg leverer vi spesialmaskiner fra Jet og Virutex. Vi har stort utvalg av tilbehør som bor, bits, sagblader, fresebits, stemjern, spunsebor, slipemateriell og spesialkniver til trebearbeiding.

Med den rivende utviklingen på batteriteknologi, er det naturlig å utvide sortimentet til alle typer batterimaskiner. I dag selger vi et stort utvalg av hageredskaper på batteri til både proffe og private.

Vi har solid kunnskap om produktene vi selger, og bruker gjerne tid til å finne det riktige produktet du er ute etter. Vi ser viktigheten av å finne gode løsninger sammen med kunden, for å oppnå det beste resultatet. Det er fornøyde kunder vi lever av. 

Vi har utvalget og kunnskapen!

Velkommen til en hyggelig handel og vareprat.